Pollock cu gust de Avocado și piure de morcovi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 35 de porții. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 38 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de măsline kalamatan, morcovi, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Puree Crecy (piure de supă de morcovi), Morcov Și Andive Cu Piure De Morcovi, și Piure De Morcovi.
Instrucțiuni
1
Așezați morcovii într-o cratiță medie și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și adăugați sare de linguriță. Reduceți focul și fierbeți până când este foarte fraged, 15 până la 20 de minute. Rezervați ceașcă de apă de gătit și scurgeți carrots.In un robot de bucătărie, curățați morcovii cu ceașcă de apă de gătit rezervată, 1 lingură de ulei, linguriță de sare și linguriță de piper (adăugați mai multă apă rezervată, dacă este necesar, pentru a obține consistența dorită).Între timp, încălziți lingurița rămasă de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Condimentați polenul cu linguriță fiecare sare și piper și gătiți până când este opac, 3 până la 4 minute pe side.In într-un castron mic, aruncați avocado și măsline cu sucul de lămâie și coriandru.