Pollo Oaxaca
Pollo Oaxaca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 616 calorii, 45g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, coriandru, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Bijuteria din Oaxaca, Piept de pui Oaxaca, și Smoothie De Banane Cu Ciocolată Oaxaca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă puiul și se condimentează cu oregano, usturoi tocat și sare și piper. Gatiti si amestecati pana cand puiul se rumeneste usor. Se amestecă ceapa, apoi se acoperă și se reduce focul la minim.
Puneți tomatillos, coriandru, piper jalapeno, usturoi întreg, suc de lămâie și sare într-un blender. Pulsează la o consistență groasă.
Se toarnă jumătate din amestecul de tomatillo peste pui. Continuați să fierbeți până când puiul este fraged, cu 35 până la 40 de minute mai mult.
Se servește cu sosul rămas și se acoperă cu brânză Monterey Jack.