Polka Dot Sparge Tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Polka Dot Smash Cake. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 34 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați culorile alimentare cu gel teal, betty whipped fluffy glazing, betty cake mix și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort Cu Buline, Tort Polka, și Tort Cu Buline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți numai fundul tăvii de pâine de 8x4 inci cu spray de scurtare sau de gătit și așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate la viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional, pana se omogenizeaza.
Așezați 1 3/4 căni de aluat în tigaie. Puneți aluatul rămas în cupe de briose.
Coaceți prăjitura de pâine 35 până la 40 de minute și cupcakes 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul de pâine 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Se amestecă împreună 2 linguri de glazură și culoarea roșie a alimentelor până la culoarea roșu intens. Lingura glazura în sac de decorare prevăzute cu vârful rotund mic; retrase din circuitul agricol. Într-un castron mic, amestecați glazura rămasă și culoarea alimentelor teal cu culoarea dorită. Tăiați vârful rotunjit de pe tortul de pâine. Folosind tăietor de biscuiți de 3 inci, tăiați 2 runde din tortul de pâine.
Așezați o prăjitură rotundă, tăiată cu fața în sus, pe farfurie.
Întindeți partea tăiată cu glazură de ceai. Se acoperă cu tortul rotund rămas, tăiat cu fața în jos.
Lingura rămase teal glazura în sac de decorare prevăzute cu vârful rotund mare. Frost părți de tort cu dungi lungi de glazura de la baza de tort la partea de sus. Înghețați partea superioară a tortului și neteziți cu spatula. Pipeți puncte de îngheț roșu intens pe partea tortului. Folosiți glazura rămasă pentru a îngheța cupcakes.