Polinezian Stir-Fry
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Prăjirea polineziană ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 359 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 1,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită bucăți de ananas, ardei gras, orez și filet de porc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Capsicum Besan Sabji (ardei gras prăjit și făină de năut prăjit), karela stir fry sau karela sabzi, cum se face karela Stir fry, și Asiatice Se Amestecă-Fry Nu-Fry.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând sucul; pus deoparte. Pentru sos, într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă sosul de soia, conservele și sucul de ananas rezervat; pus deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderentă sau wok, amestecați carnea de porc în 2 lingurițe de ulei până nu mai este roz.
Scoateți și păstrați cald.
Se amestecă ceapa și ardeii în uleiul rămas timp de 3 minute.
Adăugați ananas; se prăjește cu 2-3 minute mai mult sau până când legumele sunt crocante.
Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați carne de porc; se încălzește.
Se servește cu orez. Chiar înainte de servire, presărați fiecare porție cu arahide, dacă doriți.