Polenta ușoară cu sos de roșii
Ai nevoie de o garnitură fără gluten ? Polenta ușoară cu sos de roșii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 80 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este suficientă pentru 6 porții, cu 245 de calorii , 13 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Este oferită de Allrecipes. 65 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de supă de pui, făină de porumb, parmezan și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 73% , ceea ce este solid. Rețete similare sunt Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Medalioane de polenta la cuptor cu șuncă , Polenta la cuptor cu brânză ricotta și Polenta cu cheddar cu roșii uscate la soare și creveți .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți o tavă pătrată de copt cu diametrul de 23 cm.
Într-o oală mare, combinați laptele și supa de pui. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Când dă în clocot, încorporați treptat mălaiul cu un tel, asigurându-vă că nu există cocoloașe. Reduceți focul la mic și fierbeți la foc mic, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Luați de pe foc și încorporați parmezanul.
Toarnă polenta în tava de copt pregătită și întinde sosul de spaghete deasupra.
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până când sosul începe să fiarbă.