Polenta stivuite și caserola de ciuperci

Polenta stivuite și caserola de ciuperci
Polentanul stivuit și caserola de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 786 calorii. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați polenta grosieră, ciuperci porcini, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Caserola de ciuperci și Marsala cu crustă de mămăligă, Portobello Ciuperci Stivuite Lasagna, și Friptură De Pui Enchilada Suizas Stivuite Caserola.

Instrucțiuni

1
Încălziți 5 căni din ciorba de pui într-o cratiță la fierbere mică; se adaugă mămăliga și se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la foc mic și gătiți, amestecând și adăugând mai mult stoc după cum este necesar pentru a menține amestecul liber, până la îngroșare și moale, 40 până la 45 de minute. Se amestecă 2 linguri de unt, se toarnă polenta pe foi de copt antiaderente (1 mare sau 2 mici), se întinde într - un strat uniform de 1/4-până la 1/2-inch și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Tăiați în forme dreptunghiulare pentru a le îndepărta cu ușurință pentru stratificare.
3
Acoperiți porcinii uscați cu restul de 1 cană de pui și 1/2 cană de apă într-un vas mic; aduceți la foc mic și gătiți pentru a reconstitui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți ciupercile fragede și tocați. Rezervați ciupercile și lichidul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Încălziți EVOO într-o tigaie mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ciupercile proaspete și gătiți până la întuneric și fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 KgPaste Penne Cutie De 1 Kg
7
Se adaugă cimbru și șalotă, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând, timp de 2 până la 3 minute. Degajează tigaia cu vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați stocul și porcinii cu o parte din lichidul lor (aveți grijă să evitați orice granulație) și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Pentru a face bechamelul, topiți restul de 4 linguri de unt într-o cratiță, adăugați usturoiul și rotiți un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Se amestecă laptele, se condimentează cu sare, piper și nucșoară și se gătește până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
12
Adăugați jumătate din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
13
Așezați un strat de mămăligă într-o farfurie medie și acoperiți cu jumătate din ciuperci și bechamel. Repetați straturile și apoi terminați cu un strat de polenta. Punctați cu unt și acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
14
Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte sau se coace pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Coaceți la 375 grade F de la temperatura camerei până la maro, barbotare și fierbinte prin, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista