Polentanul stivuit și caserola de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 786 calorii. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați polenta grosieră, ciuperci porcini, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Caserola de ciuperci și Marsala cu crustă de mămăligă, Portobello Ciuperci Stivuite Lasagna, și Friptură De Pui Enchilada Suizas Stivuite Caserola.
Instrucțiuni
1
Încălziți 5 căni din ciorba de pui într-o cratiță la fierbere mică; se adaugă mămăliga și se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la foc mic și gătiți, amestecând și adăugând mai mult stoc după cum este necesar pentru a menține amestecul liber, până la îngroșare și moale, 40 până la 45 de minute. Se amestecă 2 linguri de unt, se toarnă polenta pe foi de copt antiaderente (1 mare sau 2 mici), se întinde într - un strat uniform de 1/4-până la 1/2-inch și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați în forme dreptunghiulare pentru a le îndepărta cu ușurință pentru stratificare.
3
Acoperiți porcinii uscați cu restul de 1 cană de pui și 1/2 cană de apă într-un vas mic; aduceți la foc mic și gătiți pentru a reconstitui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți ciupercile fragede și tocați. Rezervați ciupercile și lichidul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Încălziți EVOO într-o tigaie mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ciupercile proaspete și gătiți până la întuneric și fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 Kg
7
Se adaugă cimbru și șalotă, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând, timp de 2 până la 3 minute. Degajează tigaia cu vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați stocul și porcinii cu o parte din lichidul lor (aveți grijă să evitați orice granulație) și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Pentru a face bechamelul, topiți restul de 4 linguri de unt într-o cratiță, adăugați usturoiul și rotiți un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Se amestecă laptele, se condimentează cu sare, piper și nucșoară și se gătește până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Adăugați jumătate din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
13
Așezați un strat de mămăligă într-o farfurie medie și acoperiți cu jumătate din ciuperci și bechamel. Repetați straturile și apoi terminați cu un strat de polenta. Punctați cu unt și acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
14
Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte sau se coace pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
15
Coaceți la 375 grade F de la temperatura camerei până la maro, barbotare și fierbinte prin, aproximativ 50 de minute.