Polenta mușcă cu ciuperci caramelizate
Mușcăturile de mămăligă cu ciuperci caramelizate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 89 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 50 și costă 29 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare măcinată, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mamaliga cu ciuperci caramelizate, Marinara + oua prajite si branza de capra, Varză Caramelizată Pe Mămăligă Cremoasă, și Tartă cu ceapă caramelizată și mămăligă.
Instrucțiuni
Gatiti polenta: intr-un vas mediu, greu, la foc mare, aduceti la fiert crema, stocul, sarea si nucsoara.
Adăugați polenta treptat, amestecând constant. Când amestecul se îngroașă, treceți la o lingură de lemn și reglați căldura pentru a menține un foc mic gol. Gatiti, amestecand des, pana cand este gros, neted si cremos, aproximativ 15 minute.
Adăugați parmezanul și amestecați. Păstrați polenta caldă la foc mic, amestecând ocazional. Dacă polenta se usucă pe măsură ce stă, amestecați aproximativ 1/4 cană de stoc cald sau smântână.
Sotati ciupercile: intr-o tigaie medie la foc mare, incalziti uleiul de masline. Când uleiul este fierbinte, presărați ciupercile într-un singur strat. Nu le amesteca!
Lăsați-i să sfârâie până când s-au caramelizat pe fund, aproximativ 2 minute. Când fundul este caramelizat, aruncați-le o dată și condimentați cu sare și piper, după gust. Continuați să gătiți fără a agita timp de aproximativ 5 minute. Condimentează ciupercile cu sare și piper.
Adăugați untul și gătiți până începe să se rumenească, apoi adăugați usturoiul. Continuați să gătiți până când usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați cimbru și gătiți timp de aproximativ 10 secunde.
Adăugați sucul de lămâie și gătiți până când lichidul se evaporă.
Adăugați vinul și fierbeți până când ciupercile sunt glazurate cu sosul.
Adăugați pătrunjelul. Apoi amestecați și scoateți tigaia de pe foc.
Așezați sau pipetați aproximativ 1 lingură de mămăligă caldă pe o lingură.
Așezați aproximativ 1/2 linguriță de ciupercă deasupra mămăligii.
Garnisiți cu parmezan ras.