Polenta Moale Italiană Cu Aragaz Lent

Polenta Moale Italiană Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Polentan moale Italian cu aragaz lent. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 404 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 11. Mergeți la magazin și ridicați căptușeala din plastic pentru aragaz lent, frunze de busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Polenta Moale Italiană Cu Aragaz Lent, Aragaz lent de duminică: Ratatouille cu rondele de mămăligă, și Tacos Moale Cu Chipotle Smoky Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Linia 5-până la 6 litri aragaz lent cu căptușeală pentru aragaz lent; spray liner cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați bulionul, amestecul de brânză, făina de porumb, busuiocul uscat, sarea, anghinarea, laptele și usturoiul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă amestecul în aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Capac; gatiti la foc mic 4-5 ore, amestecand o data la jumatatea fierberii. Opriți aragazul lent. Se amestecă ardeii prăjiți; lăsați să stea acoperit 30 de minute. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Presărați porții individuale cu busuioc proaspăt și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții11
Scor De Sănătate8
Revista