Polenta moale italiană cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 286 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 11 și costă $1.26 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână usturoi, făină de porumb, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Aragaz lent de duminică: Ratatouille cu rondele de mămăligă, Tacos Moale Cu Chipotle Smoky Cu Aragaz Lent, și Carne de porc balsamică cu aragaz lent cu cremă Polentan și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linia 5-până la 6 litri aragaz lent cu căptușeală pentru aragaz lent; spray liner cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați bulionul, amestecul de brânză, făina de porumb, busuiocul uscat, sarea, anghinarea, laptele și usturoiul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Feliate, Opțional
Apă Fierbinte (100°F)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De Cină
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Se toarnă amestecul în aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Capac; gatiti la foc mic 4-5 ore, amestecand o data la jumatatea fierberii. Opriți aragazul lent. Se amestecă ardeii prăjiți; lăsați să stea acoperit 30 de minute. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Presărați porții individuale cu busuioc proaspăt și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.