Polenta cu cârnați
Polenta cu cârnați este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 671 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână mămăligă, roșii fără sare, condimente și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Roșii Cârnați Polenta, Mămăligă Cu Cârnați, și Mămăligă cu cârnați italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați felii de mămăligă în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 8 minute, întorcând o dată.
În timp ce polenta se coace, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Scoateți carcasele din cârnați.
Așezați cârnații, ardeiul gras și semințele de fenicul în tigaie; gătiți 5 minute sau până când cârnații se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați condimente și roșii; gatiti 2 minute sau pana cand se incalzeste bine.
Se toarnă amestecul de cârnați peste polenta și se acoperă cu brânză.
Coaceți la 450 timp de 3 minute.