Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Poinsettia Blossoms. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, culoarea alimentelor, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Flori De Zmeură Poinsettia, Poinsettia, și Poinsettia.
Instrucțiuni
1
Bateți untul, zahărul, vanilia, culoarea alimentelor, oul și crema de brânză într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Culoarea Alimentelor
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Formați aluatul în bile de 1 1/4 inch; Se rulează în zahăr roșu. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Zahăr
Rola
3
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați bile la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de cookie-uri negrasă. Faceți 6 tăieturi cu un cuțit ascuțit în partea de sus a fiecărei mingi la aproximativ trei sferturi din drum pentru a face 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuțit
5
Întindeți pene foarte ușor pentru a forma petale de flori (fursecurile se vor separa și se vor aplatiza pe măsură ce se coc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când se fixează și marginile încep să se rumenească. Apăsați imediat 1 bomboană în centrul fiecărui cookie. Scoateți cu grijă din foaia de cookie pe suportul de sârmă.