Pocnitori Chinezi
Reteta petarde chinezești ar putea satisface pofta ta chineză în jurul valorii de 55 minute. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă 59 cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de amidon de porumb, aluat de patiserie phyllo, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Petarde, Philly Petarde, și Philly Petarde.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Gatiti curcanul in tigaie pana nu mai este roz; adăugați varza, morcovii și ceapa verde și gătiți împreună până când legumele sunt ușor fragede, 5 până la 7 minute. Se amestecă pasta de chile prin amestecul de legume.
Bateți amidonul de porumb în vinul alb într-un castron mic; adăugați la amestecul din tigaie și continuați să gătiți și să amestecați până când lichidul din tigaie este ușor îngroșat.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Așezați o jumătate de foaie de aluat filo pe o suprafață plană, periați cu o cantitate mică de ulei vegetal și acoperiți cu o a doua foaie de filo.
Așezați aproximativ 2 linguri de amestec de curcan pe capătul scurt al phyllo; formați amestecul în aproximativ un buștean de patru inci.
Roll phyllo și amestec de curcan. Răsuciți buștenul la aproximativ 1 inch de fiecare capăt pentru a face o formă de petardă; așezați pe foaia de biscuiți unsă. Repetați cu restul de filo și amestec până când toate sunt utilizate. Periați ușor petardele cu ulei vegetal.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul phyllo este crocant și maro auriu, 18 până la 22 de minute.
Se servește cu sosul dulce și acru.