Po' Boys cu stridii prăjite și creveți

Po' Boys cu stridii prăjite și creveți
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Fried Oyster and Shrimp Po' Boys. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 64 g de grăsimi și un total de 803 de calorii. Pentru 3,5 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați sare de mare, piper măcinat, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 56%. Fried Oyster Po' Boys, Oyster-and-Shrmp Po' Boys și Amy's Pan-Fried Oyster Po'boys with Creole Mayo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Amestecați maioneza, usturoiul prăjit, muștarul, sarea, Worcestershire, piperul negru și sucul de lămâie într-un castron mic. Se da la frigider pana este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 1/2 Cani De Varză Verde Mărunțită1 1/2 Cani De Varză Verde Mărunțită
Varză Verde Mărunțită împachetată LejerVarză Verde Mărunțită împachetată Lejer
La 3 Roșii De MoștenireLa 3 Roșii De Moștenire
2 Până La 3 Roșii De Moștenire Roșii, Feliate De 1/4 Inch Grosime2 Până La 3 Roșii De Moștenire Roșii, Feliate De 1/4 Inch Grosime
La 3 Roșii Roșii De Moștenire, Feliate De 1/4 Inch GrosimeLa 3 Roșii Roșii De Moștenire, Feliate De 1/4 Inch Grosime
Muştar Obişnuit De Hot DogMuştar Obişnuit De Hot Dog
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Mustar Obisnuit Pentru Hot Dog1 Lingurita Mustar Obisnuit Pentru Hot Dog
2
Pentru înmuierea umedă: Într-un castron nereactiv sau într-o pungă resigibilă, combinați zara, sosul iute, busuiocul, usturoiul granulat, piperul alb și oul bătut și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muştar Obişnuit De Hot DogMuştar Obişnuit De Hot Dog
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Maioneza, Cum Ar Fi Hellmann'sMaioneza, Cum Ar Fi Hellmann's
24 De Stridii De Mărime Medie, Decojite, Lichid Rezervat (pentru Varianta Cu Creveți, înlocuiți 24 De Creveți Cruzi Medii Curățați)24 De Stridii De Mărime Medie, Decojite, Lichid Rezervat (pentru Varianta Cu Creveți, înlocuiți 24 De Creveți Cruzi Medii Curățați)
Stridii, Decojite, Lichid Rezervat (pentru Varianta Cu Creveți, înlocuiți 24 De Creveți Cruzi Decojiți Medii)Stridii, Decojite, Lichid Rezervat (pentru Varianta Cu Creveți, înlocuiți 24 De Creveți Cruzi Decojiți Medii)
(pentru Varianta Cu Creveți, înlocuiți Cu 24 De Creveți Medii)(pentru Varianta Cu Creveți, înlocuiți Cu 24 De Creveți Medii)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Usturoi Prăjit Tocat1/4 Cană Usturoi Prăjit Tocat
3
Adăugați stridiile (sau creveții) și orice lichid de la decojire. Se acopera si se da la frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
4 Rulouri Franțuzești Moi De 8 Inchi Sau Hoagie, împărțite4 Rulouri Franțuzești Moi De 8 Inchi Sau Hoagie, împărțite
4
Pentru pane si prajire: intr-un castron putin adanc, combina panko, porumb, faina, busuioc uscat, usturoi granulat, 1 lingurita de sare de mare, piper negru, cayenne si boia si amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Moi Franțuzești Sau Hoagie De 8 Inchi, împărțiteRulouri Moi Franțuzești Sau Hoagie De 8 Inchi, împărțite
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Încinge uleiul într-o tigaie mare de fontă până când un termometru pentru prăjire introdus în ulei înregistrează 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scurgeți stridiile (sau creveții) din înmuiatul umed și treceți prin amestecul de pâine, apăsând ușor pentru a adera. Adăugați cu grijă uleiul fierbinte în loturi (nu aglomerați) și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se scoate pe o farfurie tapetata cu prosoape de hartie si se condimenteaza cu restul de 1 pana la 2 lingurite de sare de mare cat este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
8
Pentru sandvișuri: Preîncălziți cuptorul la o coacere scăzută. Unge rulourile cu untul de usturoi și pune-le pe o tavă de copt. Se prăjește până devin aurii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Întindeți sos de măgar pe ambele jumătăți ale fiecărei rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Se adaugă stridiile, varza, murăturile și roșiile și se adaugă cealaltă jumătate din fiecare rulou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 1 AnanasLa 1 Ananas
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
11
Serviți imediat.

Ingrediente

3(iarnă)garlic butter, softened (minced roasted garlic mixed with butter)garlic butter, softened (minced roasted garlic mixed with butter)2406 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)3366 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)11 kilogram de dovlecel,1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg40Nuci de orice fel (tocate)Opțional busuioc proaspăt feliat subțireOpțional busuioc proaspăt feliat subțire726 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirithin sliced deli-style dill picklesthin sliced deli-style dill pickles11 kilogram de dovlecel,Apă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)2(iarnă)Apă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1ou, bătutou, bătut31Nuci de orice fel (tocate)făinăfăină11 kilogram de dovlecel,murături cușermurături cușer2(iarnă)murături cușermurături cușer105Nuci de orice fel (tocate)loosely packed shredded green cabbageloosely packed shredded green cabbage11 kilogram de dovlecel,piper alb măcinatpiper alb măcinat4pinchesTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire2to 3 red heirloom tomatoes, sliced 1/4 inch thickto 3 red heirloom tomatoes, sliced 1/4 inch thick11 kilogram de dovlecel,regular hot dog mustardregular hot dog mustard2(iarnă)cervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscatcervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscat0(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată2246 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimayonnaise, such as Hellmann'smayonnaise, such as Hellmann's24dimensiuni mediioysters, shucked, liquid reserved (for the shrimp version, substitute 24 medium peeled raw shrimp)oysters, shucked, liquid reserved (for the shrimp version, substitute 24 medium peeled raw shrimp)30Nuci de orice fel (tocate)panko pesmetpanko pesmet1(poate fi sau trece)paprika fierbintepaprika fierbinte11 kilogram de dovlecel,piper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat346 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriusturoi prăjit tocatusturoi prăjit tocat2(poate fi sau trece)brânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust4inchsoft 8-inch French or hoagie rolls, splitsoft 8-inch French or hoagie rolls, split4liniuțeSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Sauvignon Blanc, vinul rosé și Albarino sunt alegeri excelente pentru Po Boy. Aceste vinuri cu tanin scăzut și cu alcool mai scăzut vor completa căldura din mâncărurile cajun picante, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Dr. Loosen Dr. L Riesling cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Dr. Loosen Dr. L Riesling
Dr. Loosen Dr. L Riesling
„...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâie, măr verde, piatră umedă și arome ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un final de citrice suculentă și mere, nuci uleiuri, săruri minerale și piatră umedă..."-Wine Advocate"Acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling. Rieslingul „introductiv” al lui Ernst Loosen este marcat de arome proaspete de piersici și caise, echilibrate de un târg. cantitate de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav."- Food & Wine Magazine
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista