Plăcintă vegetariană de păstor
Plăcintă ciobanesc Vegetarian ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 335 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână legume, patru cartofi cu brânză, cremă de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă vegetariană de păstor, și Plăcintă vegetariană de păstor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Încălziți apa fierbinte, laptele și untul la fierbere rapidă într-o cratiță de 2 litri.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 pungă de cartofi și 1 pungă de condimente doar până la umezire.
Lăsați să stea aproximativ 1 minut sau până când lichidul este absorbit. Bateți cu furculița până se omogenizează; pus deoparte.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția cepei, într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de legume în caserola unsă de 1 1/2 litru; se presară cu jumătate din ceapă.
Întindeți cartofii peste ceapă.
Coaceți neacoperit 25 de minute; se presară cu ceapa rămasă.
Coaceți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când amestecul este fierbinte și ceapa se rumeneste.