Plăcintă Tropicală Cu Nucă De Cocos
Placinta tropicala de nuca de cocos este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 333 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați marshmallows, frișcă grea, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Plăcintă tropicală cu cremă de nucă de cocos în crustă de biscuiți cu nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 2 căni de nucă de cocos și unt. Apăsați pe partea inferioară și în sus a părților laterale ale unui 9-in uns. plăcinta.
Coaceți la 325 de minute timp de 8-10 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă. Prăjiți nuca de cocos rămasă; deoparte.
Scurgeți ananasul, rezervând 1/2 cană de suc (aruncați sucul rămas sau refrigerați pentru o altă utilizare); puneți ananasul deoparte. Într-o cratiță, combinați marshmallows și suc rezervat. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se topesc marshmallows.
Adăugați ananas, extract și sare; se amestecă bine. La frigider timp de 2 ore sau până se răcește.
Îndoiți frișca; lingură în crustă pregătită.
Se presară cu nucă de cocos prăjită. La frigider timp de 2 ore sau până la setare. Refrigerați resturile.