Plăcintă Streusel Cu Prune-Mure
Plum-Blackberry Streusel Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 398 calorii. Un amestec de unt, sare, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune, Plăcintă Proaspătă De Mure, și Plum-Streusel Kuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o foaie mare de copt căptușită cu folie în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Aruncați prunele și murele cu 1 cană de zahăr, tapioca, amidon de porumb, coajă și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare.
Întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat. Se potrivesc în placa de plăcintă. Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch. Îndoiți consola sub și apăsați pe marginea plăcii de plăcintă, apoi sertizați decorativ. Răciți în timp ce faceți streusel.
Se amestecă împreună ovăzul, făina și restul de 1/2 cană de zahăr și 1/2 linguriță de sare. Amestecați untul cu vârful degetelor până când amestecul formează mici aglomerări.
Umplerea movilei în coajă. Zdrobiți streusel uniform peste umplutură.
Coaceți plăcinta până când streusel este auriu și umplutura clocotește, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Se răcește complet, 3 până la 4 ore.