Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta Streusel cu mere-pere. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 51 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 205 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cruste de plăcintă gata de utilizare, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), și Pear Streusel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.aruncați merele și perele cu 1/2 cană de zahăr brun, tapioca și scorțișoară într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Tapioca
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Lăsați să stea 15 minute.
3
Se amestecă făina și restul de 1/4 cană de zahăr brun într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă nucile; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
5
Pregătiți crusta de plăcintă în placa de plăcintă de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet. Umpleți cu amestec de fructe; deasupra cu amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Piersică Sau Nectarină, Feliată
6
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când sucurile formează bule care izbucnesc încet. Mișto.