Această rețetă servește 6. O porție conține 241 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 116 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, ierburi sărate, cruste de plăcintă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cimbru ciuperci Asiago carne de vită VIDEO, Plăcintă Cu Tofu Cu Ciuperci Sărate, și Tarte Cu Ciuperci Sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți cruste de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru plăcintă cu două cruste folosind o tigaie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
2
Încălziți cuptorul la 191°.în tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carne de vită măcinată, ciuperci, ceapă și făină la foc mediu timp de 10 până la 12 minute sau până când carnea de vită este gătită bine și lichidul din ciuperci s-a evaporat, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Ciuperci
Ceapă
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
3
Se amestecă amestecul de supă și jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă
4
Adăugați cremă de brânză; gatiti pana se topeste crema de branza si amestecul este fierbinte, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
5
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
6
Se toarnă amestecul de carne de vită în tigaie căptușită cu crustă. Sus cu a doua crustă; sigilați marginile și flautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Tăiați fante în mai multe locuri în crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți la 191°.timp de 35 până la 45 de minute sau până când crusta devine maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat