Friptura elvețiană de vânat este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 363 calorii, 26g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de boia, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă, Friptură De Vânat Prăjită La Tigaie, și Carne De Vânat Steak Diane pentru rețete similare.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.