Plăcintă Proaspătă De Fructe De Pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta proaspătă de fructe de pădure. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 238 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Cupcakes Triple Berry Cheesecake preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracare Graham, și Fleac Proaspăt De Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb, sarea și apa până se omogenizează; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina uscată până se dizolvă. Se răcește până când amestecul începe să se stabilească parțial.
Scoateți tulpinile din căpșuni. Aranjați fructe de padure, vârful sfârșesc, în coajă de patiserie; lingura amestec de gelatină peste fructe. La frigider până la setare, aproximativ 2 ore.
Garnisiți cu frișcă și mentă, dacă doriți.