Plăcintă plată cu mere cu crustă perfectă
Reteta plat plăcintă cu mere cu crustă plăcintă perfectă ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră. Pentru 44 de cenți pe porție, primești un desert care servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 297 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-un castron mare, amestecați merele, zahărul brun, zahărul granulat, făina, sarea și sucul de lămâie. Puneți deoparte și vedeți cât timp vă puteți împiedica să strecurați o felie de măr.
Cu un sucitor, începeți să rulați crustele perfecte de plăcintă în cercuri mari.
Rulați aluatul din centru spre exterior. Fii blând și răbdător, va dura puțin timp pentru ca aluatul să se rostogolească complet.
Dacă credeți că fundul se lipeste cu adevărat de suprafața de dedesubt, folosiți o spatulă drăguță și ascuțită pentru a slăbi aluatul și presărați niște făină suplimentară deasupra. Apoi răsturnați-l pentru a termina rularea. Nu uitați să vă rostogoliți din centru în mișcări simple, exterioare, fără rulare înainte și înapoi.
Din nou cu o spatulă, slăbiți și ridicați aluatul și așezați cu grijă cercurile pe foi mari de copt.
Așezați jumătate din amestecul de mere pe o crustă și cealaltă jumătate pe cealaltă crustă. Îndoiți marginile fiecărei cruste, astfel încât să acopere 2 până la 3 inci din amestecul de mere. Nu este nevoie să fii artistic - cu cât este mai rustic, cu atât mai bine. Punctați vârfurile plăcintelor cu bucăți de unt.
Coaceți până când umplutura este aurie și cu bule, 30 până la 40 de minute. Dacă crusta pare să se rumenească prea repede, acoperiți marginile cu folie de aluminiu pentru timpul de coacere rămas.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se feliază în pene cu un tăietor de pizza. Mănâncă - le din mers!
Combinați făina și sarea într-un castron mare.
Adăugați untul și scurtarea. Folosind un tăietor de patiserie, lucrați treptat untul și scurtarea în făină până când amestecul seamănă cu pietricele mici. Acest pas ar trebui să dureze 3 sau 4 minute.
Bateți ușor oul cu o furculiță, apoi adăugați-l la amestec. Apoi, adăugați în apă rece și oțet. Amestecați amestecul împreună până când este doar combinat, apoi scoateți jumătate din aluat din castron.