Plăcintă mixtă cu fructe de pădure cu Streusel de ghimbir, portocale și migdale

Placinta mixta de fructe de padure cu Streusel de ghimbir, portocale si migdale ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 279 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de amidon de porumb, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Plăcintă mixtă cu fructe de pădure cu Streusel de ghimbir, portocale și migdale, Plăcintă Cu Streusel Cu Fructe De Pădure Mixte, și Plăcintă Mixtă Cu Migdale De Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
Bateți făina, zahărul și sarea într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați unt și frecați cusfaturile degetelor până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și amestecați cu furculița până când amestecul este umezit uniform,adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă amestecul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizațiîn disc. Înfășurați aluatul în plastic și răciți cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Păstrați la rece. Se înmoaie ușor aluatul latemperatura camerei înainte de rulare.
Amestecați făina,zahărul, ghimbirul cristalizat, coaja de portocală și sarea înprocesor.
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite,amestecați până se formează firimituri grosiere. Se amestecă înlapte (amestecul va semăna cu grosier umedfirimituri).
Transferați amestecul într-un castron mediu.Se amestecă migdalele. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Așezați foaia de coacere cu ramă în partea de jos a cuptorului pentru a prinde orice posibile plăci din plăcintă.
Intindeti aluatul pe ușorsuprafata inflorita la 12-inch rotund.
Transferto 9-inch-diametru placă de sticlă plăcintă. Întoarceți marginea piecrust sub, formând un suport înalt care se extinde la 1/4 inch deasupra laturilor vasului de plăcintă;crimp marginea decorativ. Înghețați crusta în timp ce faceți umplutură.
Aruncați ușor afine, zmeură, mure,1/2 cană zahăr și suc de lămâie într-un castron mare.
Lăsați să stea în picioare10 minute.
Se amestecă amidonul de porumb și rămâne2 linguri de zahăr într-un castron mic.
Adăugațila amestecul de fructe de pădure și aruncați ușor pentru a acoperi.
Transferați amestecul de boabe în crustă, moundingușor în centru.
Scoateți plăcinta din cuptor și reduceți cuptorultemperatura la 375 F.
Presărați streuseltopping uniform peste umplutura de plăcintă cu fructe de pădure.Întoarceți plăcinta la cuptor și coaceți până când crusta este maro auriu și sucurile de fructe de pădure clocotesc rapid, aproximativ 40 de minute.
Transferați plăcinta torack și răciți complet.