Plăcintă Kahlua Cu Ciocolată Fără Coacere
Placinta Kahlua cu ciocolata fara coacere ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 509 calorii, 4G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, smântână grea, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nu-Coace Ciocolata Satin Kahlua Plăcintă, brownies Kahl cuprosa cu Kahl cuprosa mocha cremă de unt glazură și caramel sărat ciocolată albă Kahl cuprosa mocha latte, și Cheesecake Kahlua cu sos de ciocolată Kahlua (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulse 36 cookie-uri de napolitane în robotul de bucătărie până la măcinat fin.
Așezați firimiturile într-un castron mare și amestecați untul topit, 1 linguriță de zahăr și 2 lingurițe de apă până se umezesc bine. Apăsați ferm în partea inferioară și laterală a unei plăci de plăcintă de 9 inci. Pulsați restul de 8 fursecuri până când sunt măcinate fin și lăsate deoparte.
Așezați ciocolata într-un castron mare rezistent la căldură și topiți-o peste o tigaie cu apă care abia fierbe, amestecând, până se omogenizează.
Adăugați 1 lingură de apă într-un castron mic pentru microunde și presărați gelatină deasupra.
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia.
Se încălzește în cuptorul cu microunde la putere mare până se topește, 10 până la 20 de secunde.
Bateți 6 linguri de lichior de cafea în ciocolată topită.
Bateți 2 1/3 căni smântână cu 1 lingură zahăr până la vârfuri medii. Îndoiți crema în ciocolată în 3 loturi, până când se combină. Îndoiți ușor firimiturile de napolitane de ciocolată rezervate.
Se toarnă în coajă de plăcintă și se răcește până se fixează, aproximativ 3 ore.
Bateți crema de ceașcă rămasă cu restul de 2 lingurițe de zahăr până la vârful moale. Îndoiți lichiorul de cafea rămas.