Plăcintă Espresso Cu Pecan Și Ciocolată
Pecan și ciocolată Espresso plăcintă ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 395 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sirop de porumb, ouă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Placinta Cu Pecan Espresso Cu Ciocolata, și Placinta Cu Pecan Espresso Cu Ciocolata.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta: într-un castron mediu, combinați făina și sarea și amestecați bine. Cu două cuțite sau un blender de patiserie, tăiați untul până când amestecul este în firimituri fine. Adăugați treptat suficientă apă cu gheață, astfel încât patiseria să se țină împreună. Formați-vă într-o minge, apoi aplatizați-vă într-un disc. Manipulați cât mai puțin posibil. Înfășurați bine în folie de plastic și răciți timp de cel puțin 1 până la 2 ore.
Rola crusta pe suprafata presarata cu faina usor cu sucitor presarata cu faina. Întoarceți crusta frecvent și ușor re-făinați suprafața de lucru și știftul de rulare, după cum este necesar. Crusta trebuie rulată într-un cerc cu diametrul de aproximativ 13 inci. Se potrivesc crusta într-o placă de plăcintă 9 inch unsuros de sticlă termorezistentă; formează o jantă de înaltă calitate, tunderea excesul de margini și ciupit sau canelare jantă decorativ după cum se dorește.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 C). Înțepați bine crusta peste tot cu furculiță. Se răcește cel puțin 10 minute în timp ce cuptorul se încălzește.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 5 minute (crusta nu se va rumeni).
Scoateți la raft și răciți complet înainte de umplere.
Lăsați cuptorul la 400 de grade F (205 C). Rupeți bucățile de pecan și presărați-le uniform pe fundul cochiliei răcite.
Pentru a face umplutura: într-un castron mic bateți ouăle pentru a combina.
Adăugați pudră de espresso și bateți pentru a amesteca.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute, bătând ocazional pentru a dizolva espresso.
Într-o cremă castron mediu dedurizată unt, zahăr și vanilie până la lumină și pufos. Bateți în cacao și sare.
Adăugați amestecul de ou / espresso 1/3 la un moment dat, bătând după fiecare adăugare, până la neted. Se amestecă siropul de porumb. Acest amestec va fi ca cremă și va fi gros.
Se toarnă amestecul încet peste nuci pecan în coajă de plăcintă. Dacă nucile pecan nu sunt complet acoperite de umplutură, scufundați-le până când o fac.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute; cu scobitoare sau vârful cuțitului ascuțit, străpungeți orice bule de aer rămase (în această perioadă în picioare, pecanele se pot ridica la vârful plăcintei).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Reduceți căldura de la 400 de grade F (205 C) la 350 de grade F (175 C) și coaceți cu 33 până la 37 de minute mai mult (sau până când marginile sunt crăpate și ridicate, dar centrul plăcintei încă tremură ușor când plăcinta este agitată ușor). Nu coaceți prea mult! Dacă plăcinta începe să se rumenească excesiv, acoperiți ușor cu folie.
Scoateți din cuptor; se răcește pe raft înainte de servire.