Plăcintă de pui cu paie de morcov
Reteta placinta de pui cu o paie de morcov se poate face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție conține 184 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 47 cenți pe porție. 40 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită morcov, cartof, unt și șuncă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Plăcintă de miel și paie de muștar, Plăcintă Cu Morcovi (Diabetică), și Plăcintă Cu Tort De Ananas-Morcovi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Cereți unui adult să încălzească cuptorul la ventilatorul 200C / 180C, apoi fierbeți morcovul și cartoful întregi timp de 5 minute, apoi puneți-le într-un castron cu apă rece pentru a se răci. Când sunt reci, curățați-le cu atenție.
Radeți morcovul și cartoful (tăiați-le mai întâi în bucăți dacă utilizați o răzătoare rotativă).
Puneți morcovul ras și cartoful într-un castron mare, adăugați untul topit și amestecați totul împreună.
Tăiați șunca în bucăți mici folosind foarfece sau un cuțit mic, apoi tăiați puiul în bucăți.
Puneți puiul și șunca într-un vas de plăcintă cu mazărea și smântâna și dați totul o agitare.
Puneți Paia de morcov pe plăcintă și rugați-l pe ajutorul dvs. pentru adulți să pună plăcinta la cuptor timp de 50 de minute sau până când puiul și toppingul sunt fierte.