Plăcintă de pește de modă veche este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 332 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de unt, fileuri de pește, doar frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Degete De Unt.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.