Plăcintă de pește cu piure de șofran

Plăcintă de pește cu piure de șofran
Placinta de peste cu must de sofran ia in jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 424 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,34 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 63 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalote, cartofi de tip KGC, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană De Pește Cu Cuscus De Șofran, Sos de șofran pentru pește-Spania, și Tagine de pește cu șofran și migdale.

Instrucțiuni

1
Răsturnați șalotele și oțetul într-o cratiță și puneți-le pe foc, astfel încât oțetul să se evapore rapid. Stropiți în vinul alb și reduceți până se usucă practic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se adaugă smântână, se aduce la fierbere, apoi se fierbe ușor până se reduce cu două treimi și foarte gros. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3
Tăiați peștele în bucăți de mușcătură și puneți-l deoparte cu creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Puneți spanacul într-o strecurătoare mare și turnați peste apă clocotită dintr-un ibric până când tot spanacul este ofilit (poate fi necesar să faceți acest lucru de mai multe ori). Se răcește sub robinetul rece, apoi se strecoară bine spanacul pentru a scăpa de orice lichid în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Pentru a face toppingul, zdrobiți șofranul, usturoiul și ardeiul iute împreună folosind un pistil și mortar. Sfat într-o cratiță cu lapte, se aduce la fierbere, apoi se scoate de pe foc pentru a infuza. Aduceți cartofii la fiert și fierbeți timp de 15 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
șofranșofran
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Se scurge, apoi se pasează bine cu laptele infuzat, uleiul de măsline, sucul de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
7
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Pentru a asambla plăcinta, amestecați peștele și creveții în crema rece până când sunt complet acoperite. Răsturnați peștele în fundul unui vas mare de gratin și împrăștiați-l peste pâlcuri de carne de crab. Desfaceți spanacul și așezați-l peste pește, apoi acoperiți cu piure. Gatiti Placinta aproximativ 30 de minute pana devine aurie si incepe sa se rumeneasca si sa buleze in jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Serviți cu legume verzi, dacă doriți.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Revista