Shepherd ' s Pie cu topping de păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 599 calorii, 48G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Un amestec de brânză grosolană grosolană, cuburi de vită rezervate din brasato de vin, lichid degresat de braising din brasato de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Păstârnacul a acoperit plăcinta ciobanului, și Plăcintă de cioban cu topping de Rutabaga pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă șalotă; saut până începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați făină; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați Madeira, apoi lichid de fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeira
5
Bateți până când amestecul se îngroașă și fierbe, aproximativ 3 minute. Se amestecă carnea de vită și legumele. Se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Se fierbe păstârnacul și cartofii într-o cratiță medie cu apă sărată până se înmoaie, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Scurgere. Reveniți la cratiță. Gatiti la foc mediu pana se usuca, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați unt și smântână; se pasează până se omogenizează. Se amestecă 1/3 cană de brânză. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Brânză
Cremă
4
Transferați umplutura în vasul de copt de 8x8x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Întindeți toppingul peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
6
Presărați brânza rămasă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
7
Coaceți până când clocotește și blatul începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.