Plăcintă Daiquiri Cu Căpșuni Congelate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta Daiquiri cu căpșuni congelate. O porție conține 457 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați concentrat de căpșuni Daiquiri, sos de căpșuni-rom, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Daiquiri De Căpșuni Congelate, Plăcintă Daiquiri Cu Căpșuni Congelate, și Clasicul Daiquiri De Căpșuni Congelate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați până se sfărâmă.
Adăugați zahăr, margarină și albuș de ou; pulsează de 5 ori sau doar până se umezește. Apăsați amestecul de firimituri într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 8 minute și răciți pe un suport de sârmă 15 minute. Înghețați plăcintă-crustă 30 de minute.
Puneți un castron foarte mare în congelator.
Scoateți iaurtul și concentratul daiquiri din congelator; lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce crusta se răcește.
Puneți iaurtul într-un castron foarte mare răcit. Împingeți ușor concentratul și romul în iaurt. Înghețați 45 de minute sau doar până când este setat, dar nu solid. Puneți amestecul de iaurt în crusta pregătită; congelați până se fixează. Acoperiți cu folie de plastic; congelați 6 ore sau până când este ferm.
Așezați plăcinta la frigider cu 30 de minute înainte de servire pentru a se înmuia.
Serviți plăcinta cu sos de căpșuni-Rom.