Plăcintă Cu Șifon De Mure

Plăcintă Cu Șifon De Mure
Blackberry Chiffon Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de tei, gelatină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Șifon De Mure, Plăcintă Proaspătă De Mure, și Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați fursecurile într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și procesați până la foarte fin, aproximativ 30 de secunde (ar trebui să aveți aproximativ 1 3/4 căni). Opriți motorul, adăugați untul topit și pulsați până se combină, aproximativ 5 (1 secundă) impulsuri. (Alternativ, așezați cookie-urile într-o pungă de plastic resigilabilă, apăsați aerul și sigilați. Folosind un sucitor, zdrobiți fursecurile în firimituri uniforme fine, apoi transferați într-un castron mediu, adăugați untul topit și amestecați până se combină uniform.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Turnați amestecul de firimituri într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și, folosind fundul unei căni de măsurare sau degetele, apăsați ferm și uniform în partea de jos și în sus a părților laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Coaceți până când sunt parfumate și ușor întunecate la culoare, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați apa într-un castron mic și presărați gelatina uniform pe suprafață; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați murele, 1/4 cană de zahăr, coaja, sucul și sarea într-o cratiță medie și amestecați pentru a acoperi murele în zahăr. Puneți fructele de pădure complet cu un tocător de cartofi pentru a le elibera sucurile, apoi aduceți la foc mic rapid la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când boabele sunt moi și se destramă și lichidul s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute. Între timp, așezați o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Masher De CartofiMasher De Cartofi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul de mure prin strecurătoare. Folosind o spatulă de cauciuc, împingeți solidele de mure și răzuiți partea inferioară a filtrului până când tot lichidul a fost extras; Aruncați conținutul filtrului. Bateți imediat amestecul de gelatină în amestecul de Mure până se dizolvă și se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Așezați albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 minut. Cu mixerul încă la viteză mare, adăugați încet restul de 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 30 de secunde în total.Se amestecă amestecul de mure-gelatină, se adaugă jumătate din albușurile bătute în castron și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați albușurile rămase și amestecați ușor cu o spatulă de cauciuc până când se combină și nu rămân dungi sau bulgări de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați umplutura de sifon pe crusta pregătită și întindeți-o într-un strat uniform. La frigider neacoperit până la set, cel puțin 1 oră. (Dacă se răcește peste noapte, acoperiți ușor cu folie de plastic odată ce umplutura de sifon este setată.) Pentru asamblare: când este gata de servit, răciți vasul unui mixer de suport și accesoriul de Tel în congelator timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați smântâna și zahărul în castron și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 până la 2 minute. (Alternativ, puteți folosi un tel de mână și un castron mare răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Bateți până se formează vârfuri medii, aproximativ 3 până la 4 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Întindeți frișca uniform peste plăcintă, aranjați murele cu tulpina în jos într-un grup strâns în centrul plăcintei și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista