Plăcintă Cu Șifon De Mure
Blackberry Chiffon Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de tei, gelatină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Șifon De Mure, Plăcintă Proaspătă De Mure, și Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați fursecurile într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și procesați până la foarte fin, aproximativ 30 de secunde (ar trebui să aveți aproximativ 1 3/4 căni). Opriți motorul, adăugați untul topit și pulsați până se combină, aproximativ 5 (1 secundă) impulsuri. (Alternativ, așezați cookie-urile într-o pungă de plastic resigilabilă, apăsați aerul și sigilați. Folosind un sucitor, zdrobiți fursecurile în firimituri uniforme fine, apoi transferați într-un castron mediu, adăugați untul topit și amestecați până se combină uniform.)
Turnați amestecul de firimituri într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și, folosind fundul unei căni de măsurare sau degetele, apăsați ferm și uniform în partea de jos și în sus a părților laterale.
Coaceți până când sunt parfumate și ușor întunecate la culoare, aproximativ 10 minute.
Așezați apa într-un castron mic și presărați gelatina uniform pe suprafață; pus deoparte.
Așezați murele, 1/4 cană de zahăr, coaja, sucul și sarea într-o cratiță medie și amestecați pentru a acoperi murele în zahăr. Puneți fructele de pădure complet cu un tocător de cartofi pentru a le elibera sucurile, apoi aduceți la foc mic rapid la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când boabele sunt moi și se destramă și lichidul s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute. Între timp, așezați o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mare; pus deoparte.
Se toarnă amestecul de mure prin strecurătoare. Folosind o spatulă de cauciuc, împingeți solidele de mure și răzuiți partea inferioară a filtrului până când tot lichidul a fost extras; Aruncați conținutul filtrului. Bateți imediat amestecul de gelatină în amestecul de Mure până se dizolvă și se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Așezați albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici.
Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 minut. Cu mixerul încă la viteză mare, adăugați încet restul de 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 30 de secunde în total.Se amestecă amestecul de mure-gelatină, se adaugă jumătate din albușurile bătute în castron și se amestecă până se combină.
Adăugați albușurile rămase și amestecați ușor cu o spatulă de cauciuc până când se combină și nu rămân dungi sau bulgări de albuș de ou.
Transferați umplutura de sifon pe crusta pregătită și întindeți-o într-un strat uniform. La frigider neacoperit până la set, cel puțin 1 oră. (Dacă se răcește peste noapte, acoperiți ușor cu folie de plastic odată ce umplutura de sifon este setată.) Pentru asamblare: când este gata de servit, răciți vasul unui mixer de suport și accesoriul de Tel în congelator timp de 10 minute.
Adăugați smântâna și zahărul în castron și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 până la 2 minute. (Alternativ, puteți folosi un tel de mână și un castron mare răcit.
Bateți până se formează vârfuri medii, aproximativ 3 până la 4 minute.)
Întindeți frișca uniform peste plăcintă, aranjați murele cu tulpina în jos într-un grup strâns în centrul plăcintei și serviți imediat.