Plăcintă cu înghețată Peach-Pecan cu sos de Caramel

Plăcintă cu înghețată Peach-Pecan cu sos de Caramel
Peach-Pecan Ice Cream Pie cu sos de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 706 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, jumătăți de pecan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înghețată cizmar de piersici cu sos Bourbon-Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. Unt tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul topit într-un castron mediu până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați ferm amestecul de firimituri pe partea inferioară și pe laturile de 1 inch în sus ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți până când crusta este setată și aurie palidă, aproximativ 15 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare; fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc. Adăugați treptat smântână (amestecul va bule puternic). Se amestecă la foc mic până când se dizolvă bucățile de caramel și sosul este neted, aproximativ 1 minut. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel BițiCaramel Biți
VanilieVanilie
CremăCremă
SosSos
3
Lăsați să stea până se răcește, dar încă se toarnă, aproximativ 1 oră.
4
Stropiți 1/4 cană de sos de caramel răcit peste fundul crustei. Congelați până se instalează caramelul, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Întindeți 1 litru de înghețată peste caramel în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Presărați pecanele tocate peste înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
înghețatăînghețată
7
Stropiți 1/2 cană sos de caramel peste înghețată. Congelați până se instalează caramelul, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
înghețatăînghețată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Întindeți înghețata rămasă. Congelați până când partea superioară a plăcintei este fermă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Aranjați jumătățile de pecan în 3 cercuri concentrice în jurul vârfului plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
10
Stropiți 1/4 cană sos de caramel peste plăcintă. Congelați plăcinta până la solid înghețat, cel puțin 4 ore. (Poate fi pregătit cu 5 zile înainte. Acoperiți bine cu folie; păstrați înghețat. Acoperiți și răciți sosul de caramel rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Reîncălziți sosul de caramel rămas la foc mic, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
12
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi plăcinta.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Lăsați plăcinta să se înmoaie ușor la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
14
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Serviți plăcinta cu sos cald de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista