Plăcintă cu înghețată de dovleac cu coajă de ciocolată-migdale și sos de caramel

Plăcintă cu înghețată de dovleac cu coajă de ciocolată-migdale și sos de caramel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1160 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan premium, sare, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Coaja De Caramel De Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. fin grindgraham crackers în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Adăugați unt; se amestecă pentru a se amesteca. Apăsați pe laturile de jos și în sus ale sticlei cu diametrul de 10 inci piedish.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Coaceți până se rumenesc în jurul marginilor,aproximativ 12 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți primele 9 ingrediente încastron mediu. Se înmoaie ușor înghețatacuptor cu microunde în intervale de 10 secunde. Măsura1 cană înghețată; acoperiți și congelați (rezervațipentru o altă utilizare). Lingura rămase înghețată în castron mare. Lucrând rapid, adăugațiamestec de dovleac și pliați doar până se învârte în înghețată (nu amestecați complet). Dacăînghețata începe să se topească, îngheață până aproapefirmă. Se toarnă umplutura de înghețată în crustă răcită, se acoperă cu plastic și se îngheață până la întărire, cel puțin 6 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament;pulverizați cu spray antiaderent. Se amestecă ciocolata într-un vas așezat peste cratița cu apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă pe coacerefoaie. Folosind spatula offset, întindeți ciocolataîn strat uniform în dreptunghi de 12x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
3
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
4
Se pune la congelator pânăgreu, cel puțin 30 de minute. Inversați pe suprafața de lucru. Îndepărtați hârtia. Tăiați grosolan.
5
PlaceDO AHEAD: coaja de ciocolată-migdale poate fifăcut cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De MigdaleCoaja De Migdale
CiocolataCiocolata
6
Aduceți zahăr brun, sirop de porumb, 3 linguri de apă și unt la fiert într-o cratiță medie grea, amestecând până când untul se topește și zahărul se dizolvă. Reducețiîncălziți la mediu și fierbeți până se rumenesc,amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.Se amestecă cu grijă 1/2 cană smântână, vanilie șisare (amestecul va bule puternic). Se fierbe 1minut mai mult. Se răcește ușor. Faceți înainte: sosul se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și omorâți. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Folosind mixerul electric, bateți 1 1/2 cană de cremă și 2 linguri de zahăr în castron mediu până se formează vârfuri. Lingura decorativpeste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
8
Se presara ciocolata-migdale barkover.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MigdaleMigdale
9
Tăiați plăcinta în pene și serviți, trecândsos cald alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista