Plăcintă cu înghețată de dovleac cu coajă de ciocolată-migdale și sos de caramel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1160 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan premium, sare, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Coaja De Caramel De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. fin grindgraham crackers în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
3
Adăugați unt; se amestecă pentru a se amesteca. Apăsați pe laturile de jos și în sus ale sticlei cu diametrul de 10 inci piedish.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Coaceți până se rumenesc în jurul marginilor,aproximativ 12 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți primele 9 ingrediente încastron mediu. Se înmoaie ușor înghețatacuptor cu microunde în intervale de 10 secunde. Măsura1 cană înghețată; acoperiți și congelați (rezervațipentru o altă utilizare). Lingura rămase înghețată în castron mare. Lucrând rapid, adăugațiamestec de dovleac și pliați doar până se învârte în înghețată (nu amestecați complet). Dacăînghețata începe să se topească, îngheață până aproapefirmă. Se toarnă umplutura de înghețată în crustă răcită, se acoperă cu plastic și se îngheață până la întărire, cel puțin 6 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament;pulverizați cu spray antiaderent. Se amestecă ciocolata într-un vas așezat peste cratița cu apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă pe coacerefoaie. Folosind spatula offset, întindeți ciocolataîn strat uniform în dreptunghi de 12x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
3
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
4
Se pune la congelator pânăgreu, cel puțin 30 de minute. Inversați pe suprafața de lucru. Îndepărtați hârtia. Tăiați grosolan.
5
PlaceDO AHEAD: coaja de ciocolată-migdale poate fifăcut cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Migdale
Ciocolata
6
Aduceți zahăr brun, sirop de porumb, 3 linguri de apă și unt la fiert într-o cratiță medie grea, amestecând până când untul se topește și zahărul se dizolvă. Reducețiîncălziți la mediu și fierbeți până se rumenesc,amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.Se amestecă cu grijă 1/2 cană smântână, vanilie șisare (amestecul va bule puternic). Se fierbe 1minut mai mult. Se răcește ușor. Faceți înainte: sosul se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și omorâți. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Vanilie
Unt
Cremă
Sos
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Folosind mixerul electric, bateți 1 1/2 cană de cremă și 2 linguri de zahăr în castron mediu până se formează vârfuri. Lingura decorativpeste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
8
Se presara ciocolata-migdale barkover.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Migdale
9
Tăiați plăcinta în pene și serviți, trecândsos cald alături.
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.