Plăcintă Cu Zmeură Cu Rubarbă
Rubarbă plăcintă cu zmeură ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână aluat de patiserie cu unt congelat, rubarbă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Rubarbă De Zmeură, Plăcintă Cu Zmeură Cu Rubarbă, și Plăcintă Cu Zmeură Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul în 2 bucăți (1 bucată trebuie să fie puțin mai mică decât cealaltă). Răciți bucata de aluat mai mare, învelită în folie de plastic. Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat, întindeți o bucată mai mică de aluat într-o rundă de 10 inci (aproximativ 1/8 inch grosime).
Transferați rotund pe o foaie mare de copt și răciți, acoperit.
Întindeți aluatul rămas într-o rundă de 11 inci (aproximativ 1/8 inch grosime) și stivuiți-l deasupra primei runde. Răciți rondele de patiserie, acoperite lejer cu folie de plastic, cel puțin 1 oră sau până când sunt ferme.
Tăiați suficient rubarbă transversal în felii de 1/2 inch pentru a măsura 4 căni. Într-un ceainic de 3 litri amestecați împreună 3 căni de rubarbă, 1 cană de zahăr și scorțișoară și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până când zahărul este topit, aproximativ 6 minute. Într-un castron mic se amestecă împreună amidon de porumb și suc de lămâie.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de rubarbă și fierbeți, amestecând continuu, până când rubarba se îngroașă, aproximativ 5 minute, și transferați amestecul într-un castron. Se răcește amestecul la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Îndoiți zmeura și restul de rubarbă în amestec până când sunt combinate. Răciți umplutura de rubarbă, acoperită, cel puțin 30 de minute sau până la rece.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Într-un castron mic amestecati împreună ou și lapte pentru a face o spălare de ou. Potriviți o rundă de aluat de 11 inci într-o farfurie de plăcintă de sticlă de 9 inci (1 litru) și tăiați cu foarfece, lăsând o consolă de 1/2 inci. Lingurați umplutura de rubarbă în coajă, netezind blatul și periați marginea crustei cu spălare de ou. Drapați restul de patiserie peste umplutură și tăiați, lăsând o consolă de 1/2 inch. Crimp marginea decorativ. Cu un cuțit ascuțit mic scor un model decorativ pe crusta și perie crusta uniform cu unele spălare de ou.
Se presara crusta cu restul de 2 linguri de zahăr.
Coaceți plăcinta pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului 35 de minute, sau până când crusta este maro aurie și gătită. (Dacă patiseria devine prea maro prea repede, cort plăcintă cu folie.)
Transferați plăcinta pe un raft. Plăcintă rece cel puțin 1 oră pentru a seta umplutura.
Serviți plăcinta cu înghețată.