Plăcintă cu trei ceapă cu feta sau brânză de capră
Placinta cu trei cepe cu Fetan sau branza de capra necesita aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 125 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ceapă, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Paste cu ardei de ciuperci cu sos de brânză de capră Feta, Paste cu ardei de ciuperci cu sos de brânză de capră Feta, și Brânză De Capră Și Scones De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Se adaugă ceapa galbenă și roșie și se sotează la foc moderat timp de 5 minute. Se amestecă vinul, apoi se adaugă prazul.
Se sotează încă 15 minute, amestecând frecvent, sau până când ceapa este aurie și prazul este moale.
Într-un bol de amestecare, combinați ouăle bătute cu mărar, tarhon, brânză feta, piper și 2 linguri de pătrunjel. Se amestecă amestecul de ceapă.
Ungeți o tigaie de tartă de 10 inci și tapetați fundul generos cu pesmet.
Se toarnă amestecul de ceapă. Inelați marginea exterioară a plăcintei cu felii de roșii și presărați restul de 1 lingură de pătrunjel în centru.
Presărați un strat ușor de pesmet pe întregul blat.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când amestecul este setat și blatul este auriu.
Se lasă să stea 10 minute, apoi se taie în pene și se servește.