Plăcintă cu trei ceapă cu feta sau brânză de capră

Plăcintă cu trei ceapă cu feta sau brânză de capră
Placinta cu trei cepe cu Fetan sau branza de capra necesita aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 125 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ceapă, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Paste cu ardei de ciuperci cu sos de brânză de capră Feta, Paste cu ardei de ciuperci cu sos de brânză de capră Feta, și Brânză De Capră Și Scones De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adaugă ceapa galbenă și roșie și se sotează la foc moderat timp de 5 minute. Se amestecă vinul, apoi se adaugă prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se sotează încă 15 minute, amestecând frecvent, sau până când ceapa este aurie și prazul este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Se ia de pe foc.
6
Într-un bol de amestecare, combinați ouăle bătute cu mărar, tarhon, brânză feta, piper și 2 linguri de pătrunjel. Se amestecă amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
7
Ungeți o tigaie de tartă de 10 inci și tapetați fundul generos cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Se toarnă amestecul de ceapă. Inelați marginea exterioară a plăcintei cu felii de roșii și presărați restul de 1 lingură de pătrunjel în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9
Presărați un strat ușor de pesmet pe întregul blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
10
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când amestecul este setat și blatul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Se lasă să stea 10 minute, apoi se taie în pene și se servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista