Plăcintă cu Tei cheie cu Coulis de fructe de pasiune și compot de Huckleberry

Plăcinta cu Tei cheie cu Coulis de fructe de pasiune și compot de Huckleberry este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 410 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, suc de lămâie obișnuit, firimituri de cracker graham și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 27%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Macadamia Key Lime Pie, Iaurt cremos cu Coulis din fructul pasiunii, și Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei.
Instrucțiuni
Combinați fructele de pădure și zahărul într-o cratiță medie. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe la foc mic până se reduce la 1 1/4 căni, aproximativ 15 minute. Se dă la frigider până la rece. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Aruncați fasolea de vanilie înainte de servire.
Combinați piureul de fructe de pasiune și zahărul într-o cratiță mică și grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când amestecul se reduce la 1/2 cană, amestecând frecvent, aproximativ 6 minute.
Transferați coulis în castron și dați-l la frigider până la rece. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider. Aruncați boabele de vanilie înainte de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați firimiturile de cracker, zahărul și sarea într-un castron mediu.
Adăugați unt și amestecați până când firimiturile sunt umede. Apăsați amestecul pe părțile inferioare și superioare ale vasului de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci.
Coaceți crusta până se fixează și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Se răcește complet crusta. Mențineți temperatura cuptorului.
Bateți laptele condensat îndulcit și gălbenușurile de ou într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați suc de lămâie și bateți până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în crustă răcită.
Coaceți plăcinta până când umplutura este setată, aproximativ 18 minute.
Se transferă în raft și se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați plăcinta peste noapte.
Tăiați plăcinta în pene. Lingurați compotul de huckleberry deasupra.
Se ornează cu păpușă de frișcă.
Stropiți coulis cu fructe de pasiune și serviți.