Rețeta de struguri și plăcintă cu mere ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 524 calorii, 1g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, sare kosher, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați unt și scurtare; pulsează doar până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
3
Adăugați 1/3 cană de apă cu gheață; pulsați până când aluatul formează aglomerări, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă este uscat. Adunați aluatul într-o bilă; împărțiți în jumătate. Aplatizați în discuri, înfășurați în plastic și răciți timp de cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Folie
4
Întindeți 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 11".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați în vasul de plăcintă; apăsați ușor pe părțile inferioare și în sus ale vasului. Tăiați aluatul la același nivel cu marginea vasului, fără a lăsa surplombă. Congelați până la ferm, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
6
Adăugați resturi pe discul de aluat rămas; rulați pe hârtie pergament într-o rundă de 12". Glisați hârtia cu aluat pe o foaie de copt fără margini și răciți-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F. aluatul de linie în vasul de plăcintă cu folie sau hârtie pergament. Umpleți folia cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Formă De Plăcintă
Folie De Aluminiu
Cuptor
8
Coaceți până când marginile abia încep să devină aurii, 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Îndepărtați greutățile foliei și plăcintei. Întoarceți vasul la cuptor; continuați să coaceți până când crusta devine aurie închisă peste tot, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
10
Transferați tigaia într-o grătar; lăsați crusta să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
1
Se amestecă merele, strugurii, zahărul și făina într-o cratiță mare; se amestecă pentru a acoperi. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand fructele sunt translucide si sucurile se ingroasa, 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Struguri
Făină Pentru Toate Scopurile
Fructe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei.
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați fructele în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fructe
5
Scoateți aluatul rămas din frigider. Folosind un tăietor decorativ, faceți un model în centrul aluatului, lăsând o margine simplă de 2"; decupaje de rezervă. Inversați aluatul peste fructe în crustă; îndepărtați hârtia pergament. Tăiați aluatul de-a lungul marginii crustei, fără a lăsa surplombă. Aranjați decupajele de aluat rezervate decorativ peste crusta superioară, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
6
Așezați plăcinta pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți plăcintă până când crusta este maro auriu și sucuri cu bule, 50 de minute-1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Transferați într-o grătar pentru a se răci. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte.