Plăcintă Cu Struguri Și Mere

Plăcintă Cu Struguri Și Mere
Rețeta de struguri și plăcintă cu mere ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 524 calorii, 1g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, sare kosher, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și scurtare; pulsează doar până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
3
Adăugați 1/3 cană de apă cu gheață; pulsați până când aluatul formează aglomerări, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă este uscat. Adunați aluatul într-o bilă; împărțiți în jumătate. Aplatizați în discuri, înfășurați în plastic și răciți timp de cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Întindeți 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 11".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați în vasul de plăcintă; apăsați ușor pe părțile inferioare și în sus ale vasului. Tăiați aluatul la același nivel cu marginea vasului, fără a lăsa surplombă. Congelați până la ferm, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Adăugați resturi pe discul de aluat rămas; rulați pe hârtie pergament într-o rundă de 12". Glisați hârtia cu aluat pe o foaie de copt fără margini și răciți-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F. aluatul de linie în vasul de plăcintă cu folie sau hârtie pergament. Umpleți folia cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Coaceți până când marginile abia încep să devină aurii, 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Îndepărtați greutățile foliei și plăcintei. Întoarceți vasul la cuptor; continuați să coaceți până când crusta devine aurie închisă peste tot, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
10
Transferați tigaia într-o grătar; lăsați crusta să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
1
Se amestecă merele, strugurii, zahărul și făina într-o cratiță mare; se amestecă pentru a acoperi. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand fructele sunt translucide si sucurile se ingroasa, 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
StruguriStruguri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FructeFructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei.
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați fructele în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FructeFructe
5
Scoateți aluatul rămas din frigider. Folosind un tăietor decorativ, faceți un model în centrul aluatului, lăsând o margine simplă de 2"; decupaje de rezervă. Inversați aluatul peste fructe în crustă; îndepărtați hârtia pergament. Tăiați aluatul de-a lungul marginii crustei, fără a lăsa surplombă. Aranjați decupajele de aluat rezervate decorativ peste crusta superioară, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Așezați plăcinta pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți plăcintă până când crusta este maro auriu și sucuri cu bule, 50 de minute-1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați într-o grătar pentru a se răci. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Lăsați să stea la temperatura camerei.
10
Serviți cu înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista