Plăcintă Cu Struguri Coapte
Ripe plăcintă de struguri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 150 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, făină, struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Spritzer de mentă de struguri cu cuburi de gheață de struguri, Cherry Felie Coapte, și Tort De Cireșe Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Spălați strugurii complet coapte. Separați pulpa de struguri și piei. Într-o tigaie de sos la foc mediu gătiți pulpa de struguri încet până la moale. Frecați pulpa gătită printr-o sită.
Combinați pulpa cernută și piei de struguri.
Se amestecă făina și zahărul împreună și se adaugă la amestecul de struguri. Se amestecă untul topit și se toarnă într-o coajă de plăcintă neacoperită de 9 inch. Acoperiți partea superioară cu benzi de patiserie. Puteți face un model de zăbrele, dacă doriți.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de aproximativ 25 de minute.