Plăcintă Cu Struguri Coapte

Plăcintă Cu Struguri Coapte
Ripe plăcintă de struguri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 150 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, făină, struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Spritzer de mentă de struguri cu cuburi de gheață de struguri, Cherry Felie Coapte, și Tort De Cireșe Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Spălați strugurii complet coapte. Separați pulpa de struguri și piei. Într-o tigaie de sos la foc mediu gătiți pulpa de struguri încet până la moale. Frecați pulpa gătită printr-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Combinați pulpa cernută și piei de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
4
Se amestecă făina și zahărul împreună și se adaugă la amestecul de struguri. Se amestecă untul topit și se toarnă într-o coajă de plăcintă neacoperită de 9 inch. Acoperiți partea superioară cu benzi de patiserie. Puteți face un model de zăbrele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă NecoapteCrustă De Plăcintă Necoapte
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
StruguriStruguri
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista