Plăcintă cu spanac și anghinare

Plăcintă cu spanac și anghinare
Placinta cu spanac si Anghinare necesita in jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 9. O porție conține 169 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oregano, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, Dip De Anghinare Cu Spanac, și Baie de spanac și anghinare.

Instrucțiuni

1
Adăugați spanacul și 2 linguri de apă, amestecați și acoperiți tigaia. (Dacă nu ați putut încadra tot spanacul, așteptați un minut pentru ca spanacul să se micșoreze și adăugați mai mult.) Gatiti pana cand spanacul este complet ofilit si micsorat. Pune deoparte. În timp ce spanacul se gătește, zdrobiți tofu și amestecați drojdia nutritivă și toate condimentele, inclusiv măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați anghinarea, migdalele și amestecul de spanac și amestecați bine. Preîncălziți cuptorul la 375 F și pulverizați ușor un vas de copt de 9 de 13 inci cu ulei de măsline. Desfaceți aluatul filo și aranjați-l lângă vasul de copt așa cum este descris mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Așezați o foaie de filo peste fundul tigaiei, pulverizați-o ușor cu ulei de măsline și repetați procesul până când aveți 6 foi în fundul tigaiei. Asigurați-vă că filoul rămas este acoperit cu o cârpă umedă și turnați umplutura de spanac-tofu în tigaie, întinzându-l pentru a acoperi complet filoul. Repetați procesul phyllo, acoperind umplutura cu încă șase foi, pulverizând ușor fiecare. Asigurați-vă că pulverizați bine foaia superioară, astfel încât să nu existe pete unse. Cu un cuțit ascuțit, tăiați stratul superior de filo pentru a forma 9-12 bucăți egale. (Acest lucru ajută la prevenirea ruperii filoului atunci când îl tăiați după coacere). Puneți-l în cuptor și coaceți timp de 30-35 de minute, până când partea de sus este ușor rumenită. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții9
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista