Plăcintă Cu Smântână Cu Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu smântână cu pere. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 348 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pere, unt, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână Cu Nuci De Pere, Tort De Cafea Cu Smântână Și Pere, și Tort de pere cu smântână cu Pecan Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 cană de făină, făină de porumb, 3 linguri de sare, zahăr și unt în robotul de bucătărie și pulsați până când amestecul este sfărâmicios, 8 până la 10 impulsuri scurte. În timp ce continuați să pulsați, adăugați apa, câte 1 lingură odată, până când aluatul începe să formeze o bilă.
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 circulatorf. folosind un sucitor, rulați aluatul într-un cerc cu diametrul de aproximativ 12 inci.
Transferați pe o placă de plăcintă și tăiați marginile. Tapetați cu folie, umpleți cu greutăți de plăcintă și coaceți crusta goală până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor, îndepărtați greutățile și puneți-le deoparte.
Pentru asamblare: folosind un mixer electric portabil, bateți restul de 3/4 cană de zahăr, restul de 1/4 cană de făină, ouă și smântână într-un castron mare până se omogenizează. Îndoiți în pere cubulețe folosind o spatulă mare și turnați în crusta pregătită.
Coaceți până când umplutura începe să baloneze, aproximativ 40 de minute.
Se lasă să se răcească ușor și se servește.