Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 359 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână prăjituri cu napolitane de vanilie, nucșoară, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac, și Chiffon Pumpkin Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați fursecurile într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și procesați-le în firimituri fine (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni). Opriți motorul, adăugați untul topit și pulsați pentru a combina. (Alternativ, așezați cookie-urile într-o pungă de plastic resigilabilă, apăsați aerul și sigilați. Folosind un sucitor, spargeți în firimituri fine uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Se transferă într-un castron mediu, se adaugă untul topit și se amestecă până se combină uniform.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul de firimituri într-o farfurie de plăcintă cu adâncime de 9-1/2 inci și, folosind fundul unei căni sau degetele, apăsați ferm și uniform în partea de jos și în sus.
5
Coaceți până când sunt parfumate și ușor întunecate la culoare, aproximativ 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Se toarnă romul sau cidrul de mere într-un castron mic și se presară gelatina uniform pe suprafață; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Bomboane Runts
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți dovleacul, laptele, zahărul brun, gălbenușurile de ou, condimentele și sarea împreună într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti, batand constant, pana cand amestecul incepe sa se abureasca si ajunge la 160 km F pe un termometru citit instant, aproximativ 8 pana la 9 minute (nu lasati amestecul sa fiarba).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați amestecul de rom-gelatină și bateți până se combină și gelatina s-a dizolvat, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați amestecul într-un castron mare și lăsați să se răcească timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 minut. Cu mixerul încă la viteză mare, adăugați încet zahărul și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, lucioase, cu aproximativ 1 1/2 minute în plus.Folosind o spatulă de cauciuc, adăugați jumătate din albușurile bătute în amestecul de dovleac răcit și amestecați ușor până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați albușurile rămase și amestecați ușor până când se combină și nu rămân dungi de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8
Transferați amestecul de șifon în crusta de plăcintă pregătită și întindeți-l într-un strat uniform. La frigider neacoperit până la fixare, cel puțin 6 ore sau overnight.To asamblați: când sunteți gata de servit, așezați smântâna, zahărul și romul sau cidrul de mere în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Bateți la viteză medie până se formează vârfuri medii, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se întinde uniform peste plăcintă și se servește imediat.