Plăcintă cu rubarbă fără Gluten cu crustă de sorg

Plăcintă cu rubarbă fără Gluten cu crustă de sorg
Placinta cu rubarbă fără Gluten cu crustă de sorg ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 348 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 65 ar spune că a lovit locul. Un amestec de amidon de tapioca, rubarbă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brownies De Sorg Fără Gluten, Tort De Sorg Fără Gluten, și Pâine de ovăz fără Gluten (sau sorg) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: în bolul robotului de bucătărie, combinați făina de sorg, făina de orez dulce, amidonul de tapioca, zahărul granulat și sarea. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
Făină De SorgFăină De Sorg
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați unt. Pulsul se combină până când nu rămân bucăți mari de unt și amestecul seamănă cu pesmetul grosier, aproximativ 8 până la 10 impulsuri de o secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați ou. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați o lingură de apă. Pulsează până se formează aluatul. Dacă aluatul este uscat, adăugați lingura de apă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Întoarceți aluatul pe blatul cu făină de orez ușor alb. Bateți într-o rundă de 4 inci și înfășurați bine în folie de plastic. Se răcește cel puțin două ore sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Pentru umplere/strong>: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 buc.F. Ungeți ușor placa de plăcintă de 10 inci și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți aluatul din frigider. Lăsați-l să stea pe tejghea timp de 10 minute. Între timp, într-un castron mare, frecați amidonul de porumb și zahărul granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați rubarba și sucul de lămâie. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1
Așezați aluatul pe o bucată de pergament de 16 1/2 pe 12 1/2 inch. Generos făină de orez alb de top de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2
Rulați aluatul într-un cerc de aproximativ 14 inci. Inversați placa de plăcintă de 10 inci pe centrul aluatului. Glisați mâna (între contor și hârtie pergament) sub hârtia pergament. Într-o mișcare rapidă, întoarceți aluatul în tigaie. Aluat va consola tigaie. Îndepărtați cu grijă pergamentul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Umpleți grămada în centrul tigaiei. Îndoiți marginile aluatului pe umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți până când crusta devine maro aurie și umpleți bule, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți și lăsați plăcinta să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista