Plăcintă cu rubarbă fără Gluten cu crustă de sorg
Placinta cu rubarbă fără Gluten cu crustă de sorg ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 348 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 65 ar spune că a lovit locul. Un amestec de amidon de tapioca, rubarbă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brownies De Sorg Fără Gluten, Tort De Sorg Fără Gluten, și Pâine de ovăz fără Gluten (sau sorg) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: în bolul robotului de bucătărie, combinați făina de sorg, făina de orez dulce, amidonul de tapioca, zahărul granulat și sarea. Puls pentru a combina.
Adăugați unt. Pulsul se combină până când nu rămân bucăți mari de unt și amestecul seamănă cu pesmetul grosier, aproximativ 8 până la 10 impulsuri de o secundă.
Adăugați ou. Puls pentru a combina.
Adăugați o lingură de apă. Pulsează până se formează aluatul. Dacă aluatul este uscat, adăugați lingura de apă rămasă.
Întoarceți aluatul pe blatul cu făină de orez ușor alb. Bateți într-o rundă de 4 inci și înfășurați bine în folie de plastic. Se răcește cel puțin două ore sau până peste noapte.
Pentru umplere/strong>: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 buc.F. Ungeți ușor placa de plăcintă de 10 inci și puneți-o deoparte.
Scoateți aluatul din frigider. Lăsați-l să stea pe tejghea timp de 10 minute. Între timp, într-un castron mare, frecați amidonul de porumb și zahărul granulat.
Adăugați rubarba și sucul de lămâie. Se amestecă pentru a combina.
Așezați aluatul pe o bucată de pergament de 16 1/2 pe 12 1/2 inch. Generos făină de orez alb de top de aluat.
Rulați aluatul într-un cerc de aproximativ 14 inci. Inversați placa de plăcintă de 10 inci pe centrul aluatului. Glisați mâna (între contor și hârtie pergament) sub hârtia pergament. Într-o mișcare rapidă, întoarceți aluatul în tigaie. Aluat va consola tigaie. Îndepărtați cu grijă pergamentul de aluat.
Umpleți grămada în centrul tigaiei. Îndoiți marginile aluatului pe umplutură.
Coaceți până când crusta devine maro aurie și umpleți bule, aproximativ 30 de minute.
Scoateți și lăsați plăcinta să se răcească în tigaie.