Plăcintă Cu Rubarbă De Dud
Plăcinta cu rubarbă de dud ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, făină, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Compot de dud-rubarbă, Bebeluși Olandezi Cu Compot De Dud-Rubarbă, și Aici ocolim tufa de dud: dud și Einkorn cu unt se sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă Dudele, rubarba, zahărul și făina.
Se toarnă în coajă de plăcintă de 9 inci necoapte. Umpleți cu unt sau margarină și adăugați crusta superioară.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți până când plăcinta este gata, aproximativ 30 de minute.