Plăcintă Cu Rubarbă Cu Zăbrele

Plăcintă Cu Rubarbă Cu Zăbrele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu rubarbă cu zăbrele. Această rețetă servește 1. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1310 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de coajă de portocală, suc de portocale, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă Cu Cireșe Zăbrele, Plăcintă Cu Piersici Cu Zăbrele, și Plăcintă cu cireșe cu zăbrele de modă veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu pe raft în timp ce cuptorul se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună zahărul, amidonul de porumb, coaja și sarea într-un castron mare pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați rubarba și sucul de portocale și amestecați până când rubarba este bine acoperită; puneți deoparte în timp ce întindeți aluatul.Pe o suprafață ușor făinată, întindeți discul de aluat puțin mai mare la aproximativ 13 inci în diametru și 1/4 inch grosime. (Nu vă faceți griji dacă aluatul se fisurează—apăsați-l din nou împreună.) Tapetați o farfurie de plăcintă cu adâncime de 9-1/2 inci cu aluatul și tăiați-o pentru a lăsa o surplombă de 1 inch.Se amestecă umplutura de rubarbă pentru a reincorpora orice sucuri acumulate în fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
RubarbăRubarbă
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă umplutura în placa de plăcintă pregătită și se întinde într-un strat uniform. Împrăștiați bucățile de unt peste umplutură; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Rulați discul rămas de aluat pe o suprafață ușor făinată la aproximativ 12 inci în diametru și 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați-l în benzi de 12 (lățime de 1 inch).
7
Periați surplombul crustei în placa de plăcintă cu un strat subțire de lapte, jumătate și jumătate sau cream.To începeți partea verticală a zăbrelei, veți avea nevoie de 6 benzi de aluat. Ridicați orice altă bandă (acest lucru vă asigură că veți avea lungimi potrivite atât pentru rețelele verticale, cât și pentru cele orizontale) și așezați-le uniform distanțate vertical pe umplutură, plasând cea mai lungă bandă lângă centrul plăcintei. Trageți fiecare altă bandă spre dvs., împăturind-o ușor în jumătate înapoi pe sine. Pentru a începe partea orizontală a zăbrelei, utilizați restul de 6 benzi de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
LapteLapte
8
Așezați cea mai lungă bandă orizontal ușor deasupra centrului plăcintei. Desfaceți benzile verticale pliate peste banda orizontală. Îndoiți benzile care sunt acum sub banda orizontală înapoi spre dvs. peste prima bandă orizontală.
9
Așezați o a doua bandă orizontal la aproximativ 1/2 inch deasupra primei. Desfaceți benzile verticale pliate pentru a acoperi a doua bandă orizontală. Îndoiți-le pe cele care sunt acum sub a doua bandă înapoi spre voi. Repetați cu o a treia bandă orizontală la aproximativ 1/2 inch deasupra celei de-a doua benzi orizontale, astfel încât aproximativ jumătate din plăcintă să fie acum țesută. Întoarceți-vă în centru și pliați benzile verticale care se află sub cea mai lungă bandă orizontală în sus spre jumătatea țesută a plăcintei.
10
Așezați o bandă orizontală la aproximativ 1/2 inch sub cea mai lungă bandă pe partea nețesută a plăcintei. Desfaceți benzile verticale pliate peste banda orizontală. Îndoiți benzile care se află sub banda orizontală peste partea țesută a plăcintei. Repetați cu o bandă orizontală la aproximativ 1/2 inch sub ultima bandă. Desfaceți benzile verticale pliate pentru a acoperi banda. Îndoiți benzile care se află sub banda orizontală peste partea țesută a plăcintei. Finalizați cu banda finală la aproximativ 1/2 inch sub ultima bandă orizontală, astfel încât plăcinta să fie acum complet țesută.Tăiați benzile deasupra la același nivel cu marginile plăcintei și, folosind degetele sau partea din spate a unei furculițe, sertizați aluatul pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Ungeți partea superioară și marginile plăcintei cu un strat subțire de lapte rămas, jumătate și jumătate sau smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
12
Așezați plăcinta pe foaia de copt și coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 km f și continuați să coaceți până când crusta devine maro aurie și sucurile clocotesc, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
13
Scoateți plăcinta pe o grătar și răciți-o complet înainte de servire, cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista