Plăcintă Cu Rubarbă Cu Căpșuni Sărutată Cu Portocale

Plăcintă Cu Rubarbă Cu Căpșuni Sărutată Cu Portocale
Nevoie de un desert vegetarian? Placinta cu rubarbă cu căpșuni sărutată de portocale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 175 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, nucșoară măcinată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Rubarbă Cu Căpșuni Sărutată Cu Portocale, Gem de congelator cu rubarbă de căpșuni cu portocală și Cardamom, și Clafoutis cu căpșuni și rubarbă cu aromă de portocale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Împărțiți patiseria de plăcintă în jumătate, întindeți jumătate pe o crustă rotundă de plăcintă cu diametrul de aproximativ 12 inci și așezați crusta de plăcintă în fundul unui vas de plăcintă de 10 inci. Refrigerați cealaltă jumătate a patiseriei până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați cele 1 1/2 căni de zahăr, sarea, coaja de portocală, tapioca și nucșoara împreună într-un bol până se amestecă bine. Amestecați ușor rubarba, căpșunile și sucul de portocale, având grijă să nu zdrobiți căpșunile; se toarnă în crusta de plăcintă pregătită. Punctați umplutura cu bucăți de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
TapiocaTapioca
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Rotiți patiseria rezervată la aproximativ un cerc de 12 inci și așezați crusta superioară peste umplutura de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Îndoiți marginile crustei superioare și inferioare împreună pentru a sigila cele două cruste împreună. Formați o indentare rotunjită în marginea crustei de plăcintă așezând degetul arătător stâng pe marginea exterioară a crustei și ciupind crusta de ea cu degetul arătător și degetul mare al mâinii drepte. Deplasați-vă în jurul marginii plăcintei, ciupind marginea crustei de degetul arătător stâng pentru a face o crustă canelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Ungeți laptele peste crusta superioară a plăcintei și presărați cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
6
Tăiați mai multe găuri de aerisire în crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura se îngroașă și se fierbe și crusta s-a rumenit, 40 până la 50 de minute. Verificați după 30 de minute de coacere; dacă marginile crustei se rumenesc prea repede, acoperiți-le cu benzi de folie de aluminiu. Răciți plăcinta înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista