O porție conține 162 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supă de rădăcină de praz și țelină, Umplutură De Rădăcină De Praz-Țelină, și Supă Mătăsoasă De Praz Și Rădăcină De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina și sarea într-un castron mare, apoi faceți o fântână în centru și adăugați apă, iaurt, 1/2 cană de ulei și oțet. Se amestecă până se formează un aluat moale, apoi se frământă pe o suprafață de lucru (nu se pudrează cu făină) până când este netedă și flexibilă, aproximativ 4 minute. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un bol cu ulei, apoi întoarceți-l la strat. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Iaurt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
1
Spălați prazul într-un castron cu apă rece, agitându-i, apoi ridicați-l și scurgeți-l bine într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
Încălziți 1/4 cană de ulei într - o tigaie adâncă de 12 inci sau într-o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează prazul și țelina cu 1/2 linguriță de sare, amestecând frecvent, până când se înmoaie și translucid, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Praz
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se transferă într-un castron și se răcește, amestecând ocazional, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se amestecă ierburile în amestecul de praz împreună cu brânzeturile, piperul și restul de 1/2 linguriță de sare. Bateți ușor ouăle cu restul de 3 linguri de ulei într-un castron mic, apoi amestecați în umplutura de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ierburi
Ouă
Praz
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Ungeți tigaia cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
3
Rulați 1 jumătate pe o suprafață făinoasă cu un sucitor făinos într - un dreptunghi de 19 x 14 inci. Îndoiți dreptunghiul în sferturi și transferați-l în tava de copt, apoi desfaceți aluatul și încadrați-l în tigaie, lăsând o consolă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Tava De Copt
4
Întindeți umplutura uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Întindeți aluatul rămas pe suprafața făinată cu sucitorul făinat într-un dreptunghi de 20 pe 15 inci. Ridicați aluatul și drapați-l peste umplutură, lăsându-l ușor încrețit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
6
Rulați marginea crustei de jos deasupra pentru a forma o margine de frânghie în jurul plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Rola
7
Ungeți partea superioară a plăcintei cu restul de 2 linguri de ulei. Scor crusta de top în bucăți de servire cu un cuțit ascuțit (marca crusta, dar nu taie prin ea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Coaceți plăcinta până se rumenesc, 50 până la 60 de minute. Se răcește la temperatura camerei în tigaie pe un raft, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
* Aluatul poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit într-o pungă de plastic sigilată. Aduceți la temperatura camerei înainte de rulare.* Plăcinta poate fi coaptă cu 4 ore înainte și păstrată la temperatura camerei.