Plăcintă Cu Pizza În Stil Italian
Placinta cu Pizza in stil Italian ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 3,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 502 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați aluat de crustă de pizza, ceapă, rotund măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Gătiți rotund măcinat și cârnați într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând des, 8 până la 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgeți amestecul de carne de vită, rezervând 1 linguriță. picături în tigaie. Reduceți căldura la mediu.
Ceapa Saut în picături fierbinți 2 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut sau până se înmoaie.
Adăugați ciuperci și sotati 8 până la 10 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Se amestecă amestecul de vită, sosul de paste, condimentul Italian și sarea. Aduceți la fierbere ușoară și fierbeți 5 minute.
Între timp, desfaceți aluatul pe o bucată de hârtie pergament ușor făinată. Inversați vasul de copt rotund de 1 (9 inci) sau placa de plăcintă pe centrul aluatului.
Tăiați aluatul în jurul marginii vasului de copt, făcând un cerc de 9 inci.
Îndepărtați excesul de aluat din jurul vasului de copt; acoperiți și răciți, rezervând pentru o altă utilizare, cum ar fi pepite de scorțișoară.
Se toarnă amestecul de carne de vită în vasul de copt și se presară cu brânză. Imediat top cu cerc de aluat.
Tăiați un " X " deasupra aluatului pentru ca aburul să scape.
Așezați vasul de copt pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 450 timp de 16 până la 20 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Pillsbury Classic Pizza Crust.
Piecrust-Topped Pizza Pot Pie: substitut 1/2 (15-oz.) pachet refrigerat piecrusts pentru aluat de pizza. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, omițând pasul (
Așezați întreaga bucată peste umplerea vasului de copt la Pasul 4; Apăsați crusta pe marginea vasului pentru a o fixa. Marginile crustei vor atârna peste părțile laterale ale vasului. Puneți excesul de crustă sub părțile laterale ale vasului, dacă doriți.)
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.