Plăcintă Cu Piersici Și Mure

Plăcintă Cu Piersici Și Mure
Peach-Blackberry Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,61 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână mure, zahăr brun, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Shortcakes de piersici și mure cu cremă de mure, și Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul granulat și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori. Împrăștiați untul și scurtarea peste amestecul de făină și pulsați până când seamănă cu o masă grosieră. Adăugați treptat 4 până la 7 linguri de apă cu gheață, pulsând până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Scoateți aluatul din mașină și frământați ușor pe o suprafață plană pentru a forma un disc. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider cel puțin 1 oră. Poziționați un raft în partea de jos a cuptorului și preîncălziți la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
1
Combinați piersicile, zaharurile brune și granulate, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, apa de vie de piersici și amidonul de porumb sau tapioca într-un castron mare și amestecați până se combină bine. Aruncați murele cu cassis într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Eau De VieEau De Vie
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
TapiocaTapioca
Creme De CassisCreme De Cassis
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 10 minute, apoi folosiți o lingură cu fante pentru a lingura fructele de pădure în amestecul de piersici și aruncați. Împărțiți aluatul răcit în jumătate și întindeți fiecare jumătate într-o rundă de 13 până la 14 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
AluatAluat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Transferați una dintre runde pe o farfurie de plăcintă adâncă de 9 inci. Puneți fructele în crustă folosind o lingură cu fante; adăugați câteva dintre sucurile care s-au acumulat în castron (aproximativ 1/4 cană). Împrăștiați untul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Rulați aluatul rămas rotund pe sucitor, apoi derulați-l deasupra umpluturii. Tăiați marginile ambelor cruste la o consolă de 3/4 inci. Îndoiți marginile; apăsați pentru a sigila și sertiza marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
5
Tăiați 6 fante în crusta superioară pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Ungeți partea superioară a plăcintei cu smântână și presărați cu zahărul turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
CremăCremă
7
Așezați plăcinta pe o foaie de copt și coaceți pe raftul inferior al cuptorului până când crusta este aurie și sucurile se bulează gros prin fante, 1 oră, 20 de minute până la 1 oră, 30 de minute. (Acoperiți marginea crustei cu folie dacă se rumeneste prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Lăsați plăcinta să se răcească cu aproximativ 3 ore înainte de servire. Fotografie de Steve Giralt
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista