Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână
Placinta cu piersici cu smantana este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 289 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână, Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână, și Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână.
Instrucțiuni
Faceți crusta: pulsați 1 cană de făină, 2 linguri de zahăr și 1/8 linguriță de sare într-un robot de bucătărie pentru a combina.
Adăugați 8 linguri bucăți de unt (aproximativ 4 uncii în greutate); procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră, aproximativ 10 secunde.
Adăugați gălbenușul de ou și pulsul. Cu mașina în funcțiune, adăugați apă cu gheață într-un flux lent și constant prin tubul de alimentare până când aluatul rămâne sfărâmicios, dar începe să se țină împreună. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru; formați un disc. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră (până la 2 zile).Faceți toppingul de zahăr brun: folosind o furculiță amestecați zahărul brun, restul de 3 linguri de făină, praful de copt și un vârf de sare într-un castron mediu până când este bine încorporat și mai pudrat decât aglomerat. Folosind mâinile sau un blender de patiserie, tăiați restul de 4 linguri de unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Pune deoparte.
Rulați aluatul: pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul la aproximativ 1/8 inch grosime. Se potrivește într-o placă de plăcintă de 9 sau 10 inci (aproximativ 1 cm adâncime). Tăiați marginea la 1 inch; pliați sub și sertizați sau decorați după cum doriți. Pierceți fundul aluatului peste tot cu o furculiță.
Se transferă la congelator timp de 30 de minute. Acest aluat poate fi lipicios, uneori este mai ușor să-l rostogoliți între foi de pergament făinoase.Blind coaceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. crusta de linie cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată. Asigurați-vă că janta este acoperită complet cu pergament sau faceți un guler de folie pentru a fi în siguranță; coaceți timp de 10 minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și pergamentul. Reveniți la cuptor și coaceți până când abia se rumenesc, încă 5 până la 6 minute.
Transferați într-o grătar pentru a se răci; reduceți temperatura cuptorului la 375 de grade.Faceți umplutura: feliați fiecare dintre cele patru jumătăți de piersici în 3 pene egale.
Tăiați restul de 2 jumătăți de piersici în zaruri de centimetru-inch.
Puneți pene de piersici și zaruri împreună într-un castron mediu și presărați cu zahăr granulat și un vârf de sare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute. Între timp, întindeți jumătate din smântână pe fundul crustei răcite; presărați o treime din toppingul de zahăr brun deasupra smântânii. Aranjați pene de piersici într-un model circular strâns, strângându-le sau suprapunându-le ușor pentru a se potrivi perfect, dacă este necesar.
Întindeți piersicile tăiate cubulețe rămase și tot lichidul acumulat uniform peste pene de piersici; întindeți sau punctați blatul cu restul de 3 linguri smântână.
Se presară cu restul de zahăr brun.Acoperiți doar marginea expusă a crustei cu un inel de folie pentru a împiedica crusta să devină prea maro.
Coaceți plăcinta până când umplutura clocotește și toppingul este maro auriu, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă cel puțin 15 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.