Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână

Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână
Placinta cu piersici cu smantana este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 289 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână, Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână, și Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: pulsați 1 cană de făină, 2 linguri de zahăr și 1/8 linguriță de sare într-un robot de bucătărie pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați 8 linguri bucăți de unt (aproximativ 4 uncii în greutate); procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați gălbenușul de ou și pulsul. Cu mașina în funcțiune, adăugați apă cu gheață într-un flux lent și constant prin tubul de alimentare până când aluatul rămâne sfărâmicios, dar începe să se țină împreună. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru; formați un disc. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră (până la 2 zile).Faceți toppingul de zahăr brun: folosind o furculiță amestecați zahărul brun, restul de 3 linguri de făină, praful de copt și un vârf de sare într-un castron mediu până când este bine încorporat și mai pudrat decât aglomerat. Folosind mâinile sau un blender de patiserie, tăiați restul de 4 linguri de unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Rulați aluatul: pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul la aproximativ 1/8 inch grosime. Se potrivește într-o placă de plăcintă de 9 sau 10 inci (aproximativ 1 cm adâncime). Tăiați marginea la 1 inch; pliați sub și sertizați sau decorați după cum doriți. Pierceți fundul aluatului peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Se transferă la congelator timp de 30 de minute. Acest aluat poate fi lipicios, uneori este mai ușor să-l rostogoliți între foi de pergament făinoase.Blind coaceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. crusta de linie cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată. Asigurați-vă că janta este acoperită complet cu pergament sau faceți un guler de folie pentru a fi în siguranță; coaceți timp de 10 minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și pergamentul. Reveniți la cuptor și coaceți până când abia se rumenesc, încă 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Transferați într-o grătar pentru a se răci; reduceți temperatura cuptorului la 375 de grade.Faceți umplutura: feliați fiecare dintre cele patru jumătăți de piersici în 3 pene egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Tăiați restul de 2 jumătăți de piersici în zaruri de centimetru-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
8
Puneți pene de piersici și zaruri împreună într-un castron mediu și presărați cu zahăr granulat și un vârf de sare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Lăsați să stea 15 minute. Între timp, întindeți jumătate din smântână pe fundul crustei răcite; presărați o treime din toppingul de zahăr brun deasupra smântânii. Aranjați pene de piersici într-un model circular strâns, strângându-le sau suprapunându-le ușor pentru a se potrivi perfect, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SmântânăSmântână
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
10
Întindeți piersicile tăiate cubulețe rămase și tot lichidul acumulat uniform peste pene de piersici; întindeți sau punctați blatul cu restul de 3 linguri smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Se presară cu restul de zahăr brun.Acoperiți doar marginea expusă a crustei cu un inel de folie pentru a împiedica crusta să devină prea maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Coaceți plăcinta până când umplutura clocotește și toppingul este maro auriu, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă cel puțin 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
14
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista