Plăcintă Cu Piersici Cu Farfurie Adâncă

Plăcintă Cu Piersici Cu Farfurie Adâncă
Plăcinta cu piersici adânci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 552 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tapioca instantanee, amidon de porumb, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă cu piersici adânci cu topping de streusel de Pecan, Plăcintă Cu Piersici Proaspete Cu Mâncare Adâncă -- Le Creuset Tarte Tatin Pan, și Plăcintă Cu Șuncă Adâncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Face crusta: într-un procesor de alimente puls făină, sare, scorțișoară și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și scurtare; pulsați până când amestecul seamănă cu firimiturile de pâine. Bateți gălbenușurile cu 1/4 cană de apă cu gheață și turnați peste amestecul de făină. Pulsați până când aluatul se adună într-o bilă (adăugați mai multă apă cu gheață, 1 linguriță. la un moment dat, dacă aluatul este prea uscat). Aplatizați aluatul într-un disc, înfășurați în plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ScurtareaScurtarea
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
FolieFolie
3
Faceți umplutura: aduceți o oală cu apă la fiert și pregătiți un castron cu apă cu gheață. Cu un cuțit faceți câteva fante în pielea fiecărei piersici. Aruncați piersicile în apă clocotită timp de 1 minut, apoi scufundați-vă în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Îndepărtați piersicile din apă și alunecați pielea. Împărțiți fiecare piersică, îndepărtați groapa și tăiați fiecare sfert în jumătate. Aruncați piersicile cu ingredientele de umplutură rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
ApăApă
5
Lăsați să stea 20 de minute, amestecând ocazional.
6
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt cu folie. Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți jumătate de patiserie într-un cerc de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Tăiați o bandă lată de 1 inch de la marginea exterioară a produselor de patiserie.
8
Așezați cercul de patiserie tăiat într-o farfurie adâncă de 9 inci.
9
Periați marginea cu apă și așezați banda de patiserie pe margine, apăsând pentru a sigila. Umpleți cu amestec de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
ApăApă
10
Așezați patiseria rămasă peste vasul de plăcintă. Apăsați patiseria împreună, tăiați orice exces și sertizați marginile împreună pentru a sigila.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
11
Ungeți blatul plăcintei cu albuș de ou bătut și presărați cu zahăr. Faceți câteva fante în crusta superioară pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
ZahărZahăr
12
Așezați plăcinta pe foaia de copt căptușită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți timp de 20 de minute, apoi reduceți focul la 191° și coaceți timp de 40 de minute, până când patiseria se rumeneste și umplutura este bulbucată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați plăcinta să se răcească pe o grătar timp de cel puțin 25 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista