Plăcintă Cu Pere Și Stafide
Pear-Raisin Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 190 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr brun, unt, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Zahăr Raisin Pere Diamante, și Cupcakes cu stafide de rom cu cremă de unt de stafide de rom.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. În castron mic, se amestecă ovăzul, 1/2 cană amestec Bisquick și zahărul brun.
Tăiați în 1/4 cană de unt ferm cu furculița sau blenderul de patiserie până când amestecul este sfărâmicios; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați 1 cană Bisquick mix și 1/4 cană unt înmuiat.
Adăugați apă clocotită; se amestecă energic până se formează aluat foarte moale. În placa de plăcintă din sticlă de 9 inci, apăsați ferm aluatul, folosind degetele pudrate cu amestec Bisquick și aducând aluatul pe marginea plăcii de plăcintă. Marginea flautului, dacă se dorește.
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați sucul de ananas, stafidele, amidonul de porumb, nucșoara și ghimbirul. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă pere. Lingură în farfurie plăcintă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când crusta și toppingul sunt maro auriu deschis.